NIEUW vanaf september!

Vanaf september starten we met een enkele gloednieuwe lessen!

  • Stoelyoga op maandag! Stoelyoga is geschikt voor iedereen maar een ideale oplossing voor mensen met artrose, reuma of andere chronische pijn of fysieke beperkingen (zoals bv knieproblemen ed). Maar zeker ook niet te vergeten: ideaal om achter je bureau te beoefenen! 
  • Tieneryoga op woensdag! Tieneryoga is een mooie opvolging van de kinderyoga maar kan zeker ook gevolgd worden wanneer je nog geen ervaring hebt en je toch nog te jong voelt voor de volwassen lessen. Yoga zorgt ervoor dat je je beter kan concentreren. Het geeft je rust en helderheid in je hoofd waardoor je bijvoorbeeld beter je huiswerk kan maken ;o). We maken gebruik van asana’s, ademhalingsoefeningen, meditaties, relaxatie en ontspanningsoefeningen.
    Yoga en meditatie helpen je omgaan met de veranderingen die je op relatief korte tijd doormaakt op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak.
  • Start 2 yoga op donderdag! Voor velen is de drempel naar een eerste yogales zeer groot. Deze reeks van 5 lessen geven jou een inzicht van de basisprincipes van yoga. We maken tijd om uit te leggen welk materiaal we gebruiken, we verdiepen een aantal basishoudingen en je krijgt een aantal basisprincipes of termen uitgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *